Извънредна новина и съдбоносни решения от ГЕРБ ТАА

Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди имената на водачите и състава на листите с кандидатите за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС за предсрочните парламентарни избори на 27 октомври 2024 г.

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов традиционно ще води две листи – в столичния 25 МИР и в 16 МИР Пловдив-град. И на този вот Делян Добрев също повежда две листи на коалицията – в 29 МИР Хасково и 18 МИР Разград.

Председателят на 44-то Народно събрание Цвета Караянчева ще бъде водач на листите в 9 МИР Кърджали и 17 МИР Пловдив-област. 

Топтройка! ГЕРБ със съдбоносни новини за Борисов, Фандъкова и Назарян

В Бургас и Стара Загора този път ГЕРБ залага на успешните кметове на партията Димитър Николов и Живко Тодоров, които поставя за водачи на депутатските си листи. Двамата градоначалници влизат в депутатската надпревара като гаранти за реализирането на Управленската програма на ГЕРБ-СДС и на ангажиментите към гражданите на Бургас и Стара Загора, които са и сред най-успешно развиващите се градове в страната.

Кметът на Смолян Николай Мелемов също ще поведе листата с кандидати за народни представители в 22 МИР Смолян. Кметът на София (2009 г. – 2023 г.) Йорданка Фандъкова на тези избори застава начело на листата на ГЕРБ в 24 МИР София, в който попадат централните столични райони.

 

Водачите на листите на ГЕРБ-СДС за всички избирателни райони:

Сподели