Бъдещето на Лукаку ще се решава в най-скоро време, от Челси са харесали играч на Интер

Ръководството на Челси очаква Ромелу Лукаку да се завърне в клуба и двете страни да проведат задълбочен разговор за бъдещето на играча, съобщава “Дейли Мейл”. Медията твърди, че новият мениджър на тима Маурисио Почетино е готов да работи с футболиста, ако той остане в отбора. Коренно различен се очаква да е отговора от страна на белгиеца, който най-вероятно ще е категоричен в желанието си да напусне “Стамфорд Бридж” и в осъществяването на постоянен трансфер в Интер. Засега обаче не е ясно дали от Интер имат достатъчно голямо желание да задържат Лукаку в своя тим и дали имат финансовите възможности да го направят. 

От Челси имат и план Б в подобна ситуация, като там приоритет е привличането на Андре Онана и именно вратаря може да бъде ползван като евентуална разменна монета в двупосочна сделка между двата отбора. Името на Калиду Кулибали също е споменавано като играч, който не е оправдал високите очаквания и може да бъде използван в евентуална оферта към “нерадзурите” за Онана.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Сподели